Graham Hansen nådde ikke opp i BBC-kåring

Norges Caroline Graham Hansen var nominert til BBC-prisen for årets kvinnelige spiller i verden, men nådde ikke opp. Her under VM-kvalifiseringskampen mot Belgia tidligere i høst.
Foto: Naina Helén Jåma / NTB
Norges Caroline Graham Hansen var nominert til BBC-prisen for årets kvinnelige spiller i verden, men nådde ikke opp. Her under VM-kvalifiseringskampen mot Belgia tidligere i høst. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona-spiller Caroline Graham Hansen var nominert til prisen årets kvinnelige spiller i verden av BBC. Vivianne Miedema (25) gikk til topps i kåringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Graham Hansen var blant fem nominerte av den britiske allmennkringkasteren BBC. Den nederlandske Arsenal-stjernen Vivianne Miedema ble stemt fram av fansen.

Sam Kerr (Chelsea/Australia) og Alexia Putellas (Barcelona/Spania) kom på plassene bak. Ashley Lawrence (Canada/Paris Saint-Germain) var den siste som var nominert av et panel med eksperter.

Graham Hansen var en viktig bidragsyter da Barcelona gjorde rent bord forrige sesong. Det ble ligatriumf og cuptriumf på hjemmebane i Spania, og i tillegg ble det Champions League-triumf etter seier mot Chelsea i finalen.

Ada Hegerberg ble i 2019 kåret til årets spiller av BBC. Forrige sesong gikk prisen til Manchester City-profilen Lucy Bronze. Hun har en fortid som Hegerbergs lagvenninne i Lyon.