Sene mål ga ny seier for Xavis Barcelona

Memphis Depay runder keeper og scorer Barcelonas ledermål i det 88. minutt av borteseieren mot Villarreal. Foto: Alberto Saiz, AP / NTB Foto: NTB

Barcelona er fortsatt uten poengtap i La Liga siden Xavi overtok treneransvaret. Sene mål av Memphis Depay og Philippe Coutinho ordnet 3-1 over Villarreal.

Det ble 1-0-seier i byderbyet mot Espanyol i klubblegendens trenerdebut forrige helg, men etter 0-0 mot Benfica i mesterligaen i midtuka så det ut til å bli poengtap også i serien.

Frenkie de Jong ga Barcelona 1-0-ledelse tidlig i 2. omgang, men Samuel Chukwueze utlignet kvarteret før slutt, og det gikk mot poengdeling.

Depay tok med seg et langt oppspill, rundet keeper og scoret 2-1-målet fra spiss vinkel i det 88. minutt. Det fikk Xavi til å feire vilt på sidelinja. Coutinho satte punktum fra straffemerket på overtid.

Seieren gjør at Barcelona er på 7.-plass med sju poeng opp til serieleder Real Madrid, som har en kamp mindre spilt. Real spiller hjemme mot Sevilla serietreer søndag.