The Athletic: Ralf Rangnick enig med United

Ralf Rangnick ser ut til å bli Manchester United-manager. Foto: Sven Hoppe / DPA / NTB
Ralf Rangnick ser ut til å bli Manchester United-manager. Foto: Sven Hoppe / DPA / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ralf Rangnick (63) skal ha blitt enig med Manchester United om å bli klubbens nye midlertidige hovedtrener, melder britiske The Athletic.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den velrenommerte tyskeren er for tiden sportsdirektør i Lokomotiv Moskva, men skal nå forlate dem for engelsk fotball. Ifølge The Athletic forventer ikke United at det blir noe problem å løse tyskeren fra kontrakten med Moskva-laget.

Det britiske magasinet skriver at Rangnick har blitt enig om en seksmånederskontrakt som hovedtrener, før han etter det skal gå inn i en konsulentrolle i klubben som skal strekke seg over to år.

Han vil da etterfølge Ole Gunnar Solskjær etter at han ble sparket sist søndag. Michael Carrick har fungert som trener for laget i mellomtiden og tok United videre til sluttspillet i mesterligaen med 2-0-seier mot Villarreal tidligere i uken.

Rangnick har trent både Stuttgart, Hannover, Schalke, Hoffenheim og RB Leipzig i tysk fotball, og har tidligere også vært sportsdirektør i Leipzig før han gikk til Lokomotiv Moskva foran sesongen.

De røde djevlene møter Chelsea til helgen, men den kampen vil komme for tidlig for Rangnick som trenger å få godkjent sin arbeidstillatelse før han tar fatt på jobben.