Zucarello bommet på straffeslag da Wild tapte

Steven Stamkos setter inn straffeslagkonkurransens eneste mål bak Kaapo Kahkonen Foto: Chris O'Meara / AP / NTB Foto: NTB

Minnesota Wild holdt følge med fjorårsmester Tampa Bay Lightning gjennom hele kampen, men tapte på straffeslag. Mats Zuccarello bommet på sin straffe.

Kampen ble spilt i Tampa søndag kveld lokal tid.

Anthony Cirelli scoret to mål for hjemmelaget. Det første kom allerede etter et drøyt minutt kampen, da han styrte et skudd fra Victor Hedman inn bak Wilds målvakt. Også Pat Maroon og Alex Barré-Boulet scoret for Lightning.

Marcus Foligno og Brandon Duhaime scoret de to første målene for Wild. Med under tre minutter igjen reduserte Kevin Fiala til 3-4. Og bare 39 sekunder før full tid skapte Joel Eriksson Ek ny spenning i kampen med en utligning.

4-4 ble stående gjennom fem minutter med overtidsspill, og dermed måtte kampen avgjøres på straffeslag.

De ble en målfattig straffeslagkonkurranse. Da Mats Zucarello sto klar til å ta sitt lags fjerde straffe, hadde verken Wild eller Lightning scoret så langt. Det klarte heller ikke nordmannen da skuddet ble stoppet av målvakt Brian Elliott. Dermed kunne Steven Stamkos avgjøre kampen, noe han også klarte.

Med det vant fjorårets NHL-mester kampen 5-4.

Zuccarello noterte seg for ett skudd på mål og tre blokkeringer i løpet av drøyt 18 og et halvt minutt på isen.