Dortmund satser på Haaland-comeback til gigantoppgjør tidlig i desember

Dortmund håper å få se Erling Braut Haaland tilbake i spill fortest mulig. Foto: Martin Meissner / AP / NTB
Dortmund håper å få se Erling Braut Haaland tilbake i spill fortest mulig. Foto: Martin Meissner / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Borussia Dortmund håper hofteskaden til Erling Braut Haaland et leget i tide til storkampen mot Bayern München. Den spilles første helgen i desember.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi vil gjøre alt for at Erling er på plass til den kampen. Det kan gjøre forskjellen til slutt. Vi vet hvor viktige duellene mot Bayern München vil være, sier Borussia Dortmunds lagsjef Sebastian Kehl til Bild.

En endelig dato for «Der Klassiker» er ikke satt, men trolig blir den lørdag 4. desember. Dortmund og Bayern har begge mesterligaspill noen dager senere.

Haaland står med ni mål på seks ligakamper denne sesongen og har hjulpet laget til å ligge helt oppe i toppen sammen med Bayern. Etter ti serierunder ligger Dortmund ett poeng bak Bayern, som topper tabellen med 25 poeng.

Nordmannen sliter med en skade i hoften. Først ble det kjent at han ville være ute med skade i noen uker, men blant andre Jan Åge Fjørtoft har meldt at Haaland kunne være ute resten av året.

– Slik jeg forstår det og blir fortalt, er det faktisk en sjanse for at Erling Braut Haaland har spilt sin siste kamp i 2021, sa Fjørtoft fra indre bane i V Sports Bundesliga-sendinger forrige lørdag.