Zuccarello med nettkjenning da Wild slo Canucks

Mats Zuccarello etter å ha scoret kampens første mål. Foto: Darryl Dyck / The Canadian Press via AP / NTB Foto: NTB

Mats Zuccarello scoret ett av målene for Minnesota Wild da Vancouver Canucks ble slått 3-2 på bortebane i NHL tirsdag.

Nordmannen scoret sitt tredje mål for sesongen da han ble spilt lekkert fram av svenske Joel Eriksson Ek etter snaue åtte minutter ut i kampen. Alene med målvakten satte Zuccarello sette pucken mellom beina på ham til 1-0.

En annen svenske, Jonas Brodin, doblet Wilds ledelse 2.27 ut i midtperioden. Midtveis i perioden reduserte Alex Chiasson for hjemmelaget i et overtallsspill.

Tidlig i tredjeperiode økte Matt Dumba til 3-1. Bo Horvat reduserte til 3-2 med drøye fire minutter igjen av kampen.

Wild red stormen av mot slutten av kampen og sikret sin femte seier for sesongen av seks mulige. Bare St. Louis er bedre i centraldivisjon i vest.