Hoppleiren jobber «intensivt» med å finne Bråthens erstatter

I første omgang handler det om å finne en midlertidig løsning med en sportssjef som tar over Bråthens tidligere oppgaver. Stillingen vil senere bli lyst ut. Foto: Javad Parsa / NTB
I første omgang handler det om å finne en midlertidig løsning med en sportssjef som tar over Bråthens tidligere oppgaver. Stillingen vil senere bli lyst ut. Foto: Javad Parsa / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Arbeidet med å få på plass en person til å ta over Clas Brede Bråthens oppgaver i skiforbundet, er i full gang. Det opplyser hoppkomiteens leder Alf Tore Haug.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bråthen og Norges Skiforbund ble torsdag enig om en ny ansettelsesavtale. Den går ut på at Bråthen går inn i rollen som landslagssjef og ikke lenger holder i det administrative.

I første omgang handler det om å finne en midlertidig løsning med en sportssjef som tar over Bråthens tidligere oppgaver. Stillingen vil senere bli lyst ut.

– Vi jobber intensivt med å finne en løsning, sier leder Alf Tore Haug i hoppkomiteen til NTB.

– Det blir en intern ressurs i hopp

Før helgen sa Bråthen at han er trygg på at hans nye sjef vil være en som kommer fra innsiden.

– Det blir en intern ressurs i hopp. Først blir det en midlertidig løsning, men jeg er helt sikker på at det vil bli løst så bra at man ikke trenger å se på andre løsninger i framtiden. Noe annet vil overraske meg stort, sa Bråthen til NTB.

Ståle Villumstad, som i dag er arrangementssjef for hopp, har bekreftet at han er aktuell for den nye stillingen.

Verdenscupåpningen i hopp starter 19. november i russiske Nizjnij Tagil.