Eksperter: – Ingen grunn til å friskmelde Manchester United

Både Cristiano Ronaldo og Ole Gunnar Solskjær var i ekstase etter 3-2-seieren mot i Champions League-gruppespillet mot Atalanta på Old Trafford onsdag kveld.
Både Cristiano Ronaldo og Ole Gunnar Solskjær var i ekstase etter 3-2-seieren mot i Champions League-gruppespillet mot Atalanta på Old Trafford onsdag kveld. Foto: Dave Thompson / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

En seier mot et B-lag i Europa gjør ikke at problemene for Manchester United er over, mener eksperter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble til slutt en festaften på Old Trafford onsdag kveld. United snudde 0-2 til 3-2 mot Atalanta i Champions League og Cristiano Ronaldos seiersmål ble høydepunktet.

– Dette gjenspeiler det som har skjedd de siste ukene. De er sjeldent gode i 90 minutter, og det blir kaoskamper der de er avhengig av enkeltmannsprestasjoner. De møter et sterkt redusert lag, men de har maksnivået, matchvinnertypene og bredden i stallen – veldig mye er på plass for å danne et topplag, sier Morten Langli til TV 2.

– Et B-lag fra Atalanta skal slås. Det er et minimum, men det er måten det skjer på som gjør det til en episk kamp. Men det er ingen grunn til å friskmelde United etter dette, slår Simen Stamsø-Møller fast.

Ole Gunnar Solskjær fikk pusterommet han trengte, men fikk også spørsmålet om spillerne spilte for hans overlevelse som United-manager.

– De spilte for Manchester United! Jeg sa til dem at de er de heldigste i verden, både startelleveren og innbytterne, som får spille for denne klubben. Det er så mange millioner som ønsker det, sa Solskjær etter kampen.