Friidrettslegenden Sjöberg innlagt på sykehus igjen

Patrik Sjöberg, her i aksjon i Oslo i 1999, har vært gjennom en vellykket operasjon. Foto: Rickard Sagen / NTB
Patrik Sjöberg, her i aksjon i Oslo i 1999, har vært gjennom en vellykket operasjon. Foto: Rickard Sagen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere svenske friidrettsstjernen Patrik Sjöberg (56) har vært gjennom en ny operasjon etter blodforgiftningen han ble utsatt for tidligere i år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjöberg opplyser på Instagram at operasjonen var vellykket. Operasjonen i korsryggen var planlagt og ble gjennomført mandag.

56-åringen ble for en tid tilbake rammet av en livstruende blodforgiftning. Friidrettslegenden ble i en periode lagt i kunstig koma da han tidligere i vår ble rammet av dobbeltsidig lungebetennelse og blodforgiftning.

– Det blir tøft å starte opp rehabiliteringen igjen siden jeg har mistet mye trening på grunn av store smerter. Men den siste måneden har jeg begynt å tenke på de positive tingene som skjer hver dag, og livet mitt ble umiddelbart bedre, skriver Sjöberg i sitt innlegg.

56-åringen er blant Sveriges største friidrettsstjerner gjennom alle tider. Han er den eneste høydehopper med tre OL-medaljer, og han satte i 1987 verdensrekord med 2,42 under et stevne i Stockholm.

Det er fortsatt svensk og europeisk rekord.