Tre minutter med magi da Molde og Viking delte poengene

Samúel Fridjónsson satte inn 1-1-målet i kampen mot Molde søndag. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Samúel Fridjónsson satte inn 1-1-målet i kampen mot Molde søndag. Foto: Fredrik Hagen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

69.11, 70.22 og 71.56 var tidspunktene for tre mål på snaue tre minutter i Molde. Ohi Omoijuanfo sendte inn landslagssøknad i 2-2-kampen mot Viking.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ettersom Alexander Sørloth har meldt forfall til de kommende VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Montenegro, var det knyttet spenning til om spissene Veton Berisha og Ohi Omoijuanfo kom til å legge inn søknad om å erstatte ham i troppen.

Der Berisha skuffet måtte forlate banen etter en drøy time, leverte Ohi sin søknad med sitt 2-1-mål og sitt 21. mål for sesongen med 20 minutter igjen.

Det skulle ikke holde da det til slutt endte 2-2. Det var ikke spissen så fornøyd med.

– Jeg trodde ikke jeg hadde venstrefot, men. Vi burde ha vært mer disiplinerte i dag, sa Ohi til Discovery etter kampen.

Det sa Molde-trener Erling Moe seg enig i.

– Vi burde dratt dette i land. Det er trepoengere som teller mest. Vi er aldri fornøyd når vi ikke tar tre hjemme. sa han.

Etter en del Molde-press var det Eirik Ulland Andersen som sendte Molde i ledelsen. Han pirket inn 1-0 med hodet etter fint oppbyggende spill av Molde.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sekundfest

Etter en drøy time satt utligningen for Viking. Samúel Fridjónsson prikket inn 1-1 etter innlegg fra Joe Bell.

Bare sekunder etterpå var det Ohis tur, før det kun sekunder etter det igjen var utlignet. Kevin Kabran fant Shayne Pattynama, som satte inn 2-2. Det ble resultatet.

Det var Viking-leiren fornøyd med.

– Det er sterkt å komme tilbake igien. Jeg er fornøyd med ett poeng. Vi så at det var en jevn kamp, men det ble tøft når vi lå under 2-1. Heldigvis slo vi tilbake, sa Viking-trener Bjarte Lunde Aarsheim.

Avdramatiserer

Berisha måtte som nevnt av med det som så ut som en skade, men spissen ville ikke overdramatisere det etter kamp.

– Det er mye fram og tilbake, jeg tror det var en kjekk kamp å se på. Jeg tror vi skal si oss ganske fornøyde, vi pleier å få bank her. Jeg var litt usikker før kampen, så jeg måtte kjenne meg litt fram i oppvarmingen, men så måtte jeg gå av så jeg ikke skulle få strekk. Jeg er klar til neste helg, sa han.

Resultatet betyr at Molde leder ligaen på målforskjell før Bodø/Glimts oppgjør mot Vålerenga søndag kveld. Viking på sin side har fem poeng opp til medaljeplass.