Everton ute av ligacupen etter straffetap

Rafael Benitez har kunnet smile lurt de første månedene som Everton-manager, men tirsdag måtte han se laget ryke ut av ligacupen og en tittelsjanse forsvinne. Foto: Tim Ireland / AP / NTB
Rafael Benitez har kunnet smile lurt de første månedene som Everton-manager, men tirsdag måtte han se laget ryke ut av ligacupen og en tittelsjanse forsvinne. Foto: Tim Ireland / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det har begynt å butte for Rafael Benitez etter en solid start på managerlivet i Everton. Tirsdag ble det exit i ligacupen i møtet med Queens Park Rangers.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selve kampen endte 2-2 på Loftus Road i London. Der tok Charlie Austin vertene i ledelsen to ganger, men Everton svarte med scoringene til Lucas Digne og Andros Townsend.

Det er ikke ekstraomganger i de første rundene av ligacupen. Dermed gikk oppgjøret rett til straffesparkkonkurranse, og der scoret QPR på alle sine åtte forsøk. Tom Davies' bom ble kostbar for Everton.

Benitez var i sommer alt annet et populært managervalg blant Everton-fansen. Den tidligere Liverpool-sjefen dempet mistroen med en god åpning på sesongen, men de siste dagene har spanjolen fått sine første nedturer. I helgen ble det 0-3-tap for Aston Villa.

Med tirsdagens seier er QPR videre til åttedelsfinale. Stefan Johansen var ikke i hjemmelagets tropp.

Straffedrama ble det også for Leeds borte mot Fulham etter en målløs kamp. Gjestene fra Premier League gikk seirende ut 6-5.

Den norske duoen Kristoffer Klaesson (reservekeeper) og Leo Fuhr Hjelde satt på Leeds-benken gjennom hele oppgjøret.