Slegge-Henriksen blir fulltidsutøver

Eivind Henriksen tok medaljer i både diskos, slegge og kule i NM i helgen. Han ser fram til å kunne satse fullt på idretten. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Eivind Henriksen tok medaljer i både diskos, slegge og kule i NM i helgen. Han ser fram til å kunne satse fullt på idretten. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter OL-sølvet har flere sponsorer kommet på plass for Eivind Henriksen (30), som nå kan satse på friidretten på fulltid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Småbarnsfaren ser fram til en tilværelse der han har mer tid til restitusjon og behandling. Han har fram til nå jobbet deltid hos bilforhandleren Møller ved siden av toppidrettssatsingen.

– Det betyr at jeg kan kutte ned på jobbing, satse enda mer og få tid til restitusjon. Det gleder jeg meg til. Jeg får ta en prat med sjefen på Møller og høre, sier Henriksen til VG.

– Jeg har trivdes godt med å jobbe, men man begynner å dra på årene og jeg trenger mer behandling. Det har jeg ikke fått så mye tid til når jeg har vært i jobb. Det blir spennende å se om det gir noe forandring, fortsetter 30-åringen.

Henriksen satte nasjonal rekord tre ganger i finalen da han tok OL-sølv bak polakken Wojciech Nowicki i Tokyo i august.