Barmen på plass i Ålesund: – Håper ting ordner seg

Kristoffer Barmen er ferdig i Brann. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Kristoffer Barmen er ferdig i Brann. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kristoffer Barmen og Brann er nær ved å bli enige om en sluttavtale, melder flere medier. Tirsdag kveld forhandler han med Aalesund om en overgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Midtbanespilleren fikk nylig sparken av Brann for sin rolle i det mye omtalte nachspielet i klubbens stadionlokaler. Siden har det vært stor avstand i sluttforhandlingene, men tirsdag kveld går det mot en løsning.

Det melder både TV 2 , BA og Bergens Tidende. Med en sluttavtale på plass kan Barmen få seg en ny arbeidsgiver i timene før overgangsmarkedet stenger.

28-åringen er allerede i Ålesund. Der sa han følgende til TV 2 om siste status:

– Jeg har ikke noe avtale som er klar, verken med Aalesund eller Brann, men jeg kommer her fordi jeg håper ting vil ordne seg i kveld. Så får vi se. Jeg gjør i hvert fall mitt for at dette skal gå gjennom.

Barmen la også ord på hvordan han har hatt det den siste tiden.

– Det siste døgnet har vært kaos. De siste tre ukene har vært fullstendig kaos. Det har rett og slett vært blytungt å stå i denne stormen. Det har vært et mareritt for meg som Brann-gutt oppi alt dette.

Blir det en overgang til AaFK i 1. divisjon, vil Barmen igjen få Lars Arne Nilsen som sjef. Over flere år jobbet de sammen i Brann.