Kane herjet i returen i Tottenham-troppen – klar for Europa

Harry Kane (nummer to fra venstre) var tilbake i målform da han var med å sikre avansement i Europa Conference League torsdag. Foto: Alastair Grant / AP / NTB Foto: NTB

Torsdag var Harry Kane tilbake i målform for Tottenham som sikret avansement i Europa Conference League. Han scoret to mål da de slo Pacos de Ferreira.

Onsdag bekreftet Harry Kane at han ikke forlater Tottenham etter mye overgangsspekulasjoner den siste tiden. Og torsdag kunne han igjen feire foran Tottenham-fansen da hans to mål var med å sikre 3-1 sammenlagt mot portugisiske Pacos de Ferreira med 3-0-seier på hjemmebane.

Dermed sikret Tottenham avansement til gruppespillet i Europa Conference League. De liljehvite tapte 0-1 i Portugal sist uke, og måtte dermed snu det for å avansere. Det skulle vise seg å bli enkelt og greit med én Kane tilbake i målform.

Etter ni minutter satte superspissen inn sitt første for kvelden. Han snublet seg inn i sekstenmeteren og tuppet ballen forbi keeper.

Da Pacos-forsvaret gjorde det vanskelig for seg selv var ikke Kane vond å be da han på ny fikk sjansen. Han fikk etter mye om og men ballen alene foran mål og kunne kontrollert sende Tottenham opp i 2-0.

Drøyt 20 minutter før slutt lå ballen igjen i mål for Tottenham. Giovani Lo Celso prøvde seg på frispark fra spiss vinkel, og ballen gikk via en forsvarer før den gikk i nettet.

Tidligere Tottenham-trener José Mourinho tok sitt Roma videre i samme turnering tidligere torsdag. De slo Trabzonspor komfortabelt 3-0 hjemme og 5-1 sammenlagt.