Hevder Messi får betalt i kryptovaluta

<p>Lionel Messi er den nye superstjernen i Paris, her utenfor Parc des Princes-arenaen.</p><p></p>
Lionel Messi er den nye superstjernen i Paris, her utenfor Parc des Princes-arenaen. Foto: Rafael Yaghobzadeh / AP / NTB

Den gigantiske avtalen Lionel Messi har sikret seg i Paris Saint-Germain inkluderer ifølge en kilde en utbetaling i kryptovaluta.

Den franske storklubben la store summer på bordet for å sikre seg Messis underskrift, og ifølge nyhetsbyrået Reuters opplyser en kilde tett på avtalen at det blant annet inkluderer en uvanlig betalingsmåte.

Det dreier seg om PSGs egen fan-valuta, en av mange kryptovalutaer som er tilgjengelig på nett.

Samtidig er det Messi-feber i Paris, og superstjernens drakt ble utsolgt etter kort tid i fanbutikken. Flere tusen fans hadde møtt opp utenfor Parc des Princes onsdag morgen for å få et glimt av superstjernen. Det var flere kilometer med kø utenfor supporterklubben grytidlig onsdag for å sikre seg en Messi-drakt med nummer 30.

Personvernpolicy