Daffinrud med marerittstart i 3. runde av OL-golfen

Tonje Daffinrud har fått en dårlig start på den 3.-runden av golfturneringen i OL. Foto: Matt York / AP / NTB
Tonje Daffinrud har fått en dårlig start på den 3.-runden av golfturneringen i OL. Foto: Matt York / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tonje Daffinrud har gått de første elleve hullene av runde tre i kvinnenes golfturnering elleve slag over par. Hun faller dermed ytterligere bak konkurrentene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Daffinrud, som startet 3. runde fra hull nummer ti, startet med en godkjent par på det første. Deretter ble det fort tyngre for jenta fra Tønsberg.

Hun måtte tåle fire bogeyer på rad på de fire neste hullene, før hun fikk en firedobbel bogey på hull nummer sju. Deretter kom det en etterlengtet birdie, men etter at hun gikk på to dobbelbogeyer på rad på hullene etter ser det blytungt ut for 29-åringen. Hun er for øyeblikket soleklart sist i kvinnenes golfturnering på 23 slag over par totalt.

Hennes nærmeste konkurrenter, italienske Lucrezia Colombotto Rosso og britiske Mel Reid, ligger på 12 slag over par. Daffinrud har altså elleve slag opp til nærmeste konkurrent.

Daffinrud gjorde en svak 1. runde før hun løftet seg i runde nummer to. I 3. runde ser det imidlertid ut til at hun igjen ikke skal få det helt til å svinge.

Amerikanske Nelly Korda leder turneringen på 15 slag under par. Hun har fem slag ned til indiske Aditi Ashok og japanske Mone Inami.