Football.London: Martin Ødegaard blir trolig solgt

<p>På vei bort igjen? Her varmer Martin Ødegaard opp på sidelinja under en kamp mellom Real Madrid og Celta Vigo i januar.</p>
På vei bort igjen? Her varmer Martin Ødegaard opp på sidelinja under en kamp mellom Real Madrid og Celta Vigo i januar. Foto: Oscar del Pozo / AFP/NTB

Martin Ødegaard er et mål for kjøp for Arsenal denne sommeren, og Norge-kapteinen skal selv være bekymret for plassen i Real Madrid.

Martin Ødegard blir trolig solgt denne sommeren.

Det spekulerer i hvert fall avisa Football.London i mandag.

22-åringen har ikke imponert så langt etter tilbakekomsten til Real Madrid etter utlånet til Arsenal sist sesong.

Kritikk for innstillingen

Ødegaard fikk kraftig kritikk etter innsatsen i treningskampen mot Rangers søndag for en drøy uke siden. Kampen endte med tap til tross for en Ødegaard-assist åtte minutter ut i kampen.

– Det finnes to spillere som er i stor fare om de ikke endrer innstilling: Ødegaard og Jovic. Jeg forstår ikke hva de sysler med, skrev Tómas Roncero, sjefsredaktør i den spanske sportsavisen Diario AS, ifølge VG.

Og:

– Martin, du er i Real Madrid. Våkne, mann!

Bekymret

Det har tidligere blitt hevdet at Ødegaard virkelig ønsket å spille for tillit hos den nye Real Madrid-sjefen Carlo Ancelotti, men holdningen skal ha endret seg.

Ifølge Football.London ligger de tre midtbaneplassene på laget an til å gå til Casemiro, Luka Modric og Toni Kroos.

Det skal gjøre Ødegaard bekymret. Han ønsker spilletid, og svake utsikter for nettopp dette var også grunnen til at han ønsket å gå på utlån forrige sesong.

Ødegaard noterte seg to mål og to assist under det halvsesong-lange oppholdet i London.

Personvernpolicy