Dette skjer i OL i dag

Foto: Heiko Junge / NTB
Foto: Heiko Junge / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er det viktigste som skjer i OL lørdag 31. juli:

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tredje runde i golf

Viktor Hovland og Kristian Krogh Johannessen fortsetter den olympiske golfturneringen. Først skal Johannessen og de andre som fikk sin runde avbrutt fredag, fullføre sine resterende hull fra klokken 00.45. Tredje runde tar til omtrent klokken 02.30.

Som på åpningsdagen spilte Hovland lenge bra fredag med fire birdier på de åtte første hullene, men to bogeyer (hull 9 og 18) tok ham ned til en delt 15.-plass, fem slag under par og seks slag bak leder Xander Schauffele.

Friidrett: Isene i Norges første finale

Amalie Iuel (02.00) og Line Kloster (02.32) skal begge prøve å kvalifisere seg til semifinale på 400 meter hekk, men stavhopper Sondre Guttormsen (02.40) skal forsøke å sikre en finalebillett. Hopper han over 5,80 meter, som er centimeteren under hans personlige rekord, er Guttormsen direkte kvalifisert. Om ikke må han håpe på å være blant de tolv beste.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Senere på dagen skal Hedda Hynne løpe semifinale på 800 meter (13.50), mens Ola Stunes Isene skal kjempe om en best mulig plassering i diskosfinalen (13.15).

Klokken 14.50 skal klodens raskeste kvinne kåres når 100-meteren går av stabelen.

Avgjørende seilaser

Helene Næss og Marie Rønningen skal ut i sine tre siste ordinære seilaser i 49er FX-klassen. Etter god seiling fredag er duoen på 10.-plass sammenlagt, den siste plassen som gir deltakelse i det avgjørende medaljeseilaset.

Norsk skytterduo i kvalifisering

Jeanette Hegg Duestad og Jenny Stene skal til dyst i kvalifiseringen til rifle helmatch klokken 05.00. Duestad imponerte i luftrifle, men endte opp den sure 4.-plassen. Begge de norske skal normalt være bedre i helmatch.

«Gruppefinale» for håndballkvinnene

Den norske kvinnelandslaget i håndball spiller sin fjerde av fem gruppekamper lørdag. Kampen mot Nederland er som en gruppefinale å regne fordi de to lagene er de eneste i gruppa med tre seirer av tre mulige. Nora Mørk og resten av det norske laget kommer til kampen etter å ha utklasset Montenegro 35-23 onsdag.