Marokkansk bokser disket – forsøkte å bite motstanderen i øret

Youness Baalla (t.v.) brukte alle triksene i boken for å ta seg videre til OL-kvartfinale. Foto: AP Photo / Frank Franklin II / NTB
Youness Baalla (t.v.) brukte alle triksene i boken for å ta seg videre til OL-kvartfinale. Foto: AP Photo / Frank Franklin II / NTB Foto: Ueslei Marcelino / AFP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den marokkanske bokseren Youness Baalla forsøkte å bite i stykker øret til sin newzealandske motstander under tirsdagens åttedelsfinale i Tokyo-OL.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

22-åringen fra Marokko tapte enstemmig på poeng mot David Nyika i tirsdagens åttedelsfinale i tungvektsboksing. Etter kampen ble han i tillegg disket for usportslig atferd.

I den tredje runden av tungvektsduellen avslørte TV-bildene at marokkaneren tydelig forsøkte å bite motstanderen sin i ren «Mike Tyson-stil».

I en pressemelding etter kampen kalte OL-arrangøren Baallas handlinger for uakseptable.

«Det var veldig tydelig at han forsøkte å bite motstanderen i ansiktet/øret i den tredje runden av oppgjøret», heter det i pressemeldingen.

Ettersom Nyika allerede var videre på poeng, fikk diskvalifikasjonen ingen direkte påvirkning på resultatet.

– Han fikk ikke en hel munnfull. Heldigvis hadde han tannbeskytter, og jeg var litt svett, sa Nyika om den bisarre situasjonen i den tredje runden av oppgjøret.