Haaland om påstått prislapp: – Håper det bare er rykter

Erling Braut Haaland møtte pressen tirsdag. Foto: Martin Meissner / AP / NTB
Erling Braut Haaland møtte pressen tirsdag. Foto: Martin Meissner / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Erling Braut Haaland sier han håper skriveriene om egen prislapp kun er rykter. – Det er mye penger for én person, sier nordmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Haaland møtte tirsdag pressen i forbindelse med Dortmunds sesongoppkjøring. Nordmannens uttalelser er gjengitt av en rekke medier, blant dem tyske Sky og Sportbild-journalisten Sven Westerschulze.

Under intervjuseansen ble rogalendingen blant annet konfrontert med ryktene om at han skal ha en prislapp på 175 millioner euro og alt snakket om hans fotballframtid.

– Før i går hadde jeg ikke snakket med agenten min på en måned. Så der har dere har svaret. Jeg håper det bare er rykter, for det er mye penger for én person, sa måltyven.

– Jeg nyter tiden her

Han påpekte videre at han i øyeblikket forholder seg til avtalen han sitter på med Dortmund.

– Først og fremst har jeg tre år igjen av kontrakten. Jeg nyter tiden her. Men selvsagt er trofeer viktig, for det er det jeg ønsker meg, sa Haaland.

Haaland er blitt koblet til de største klubbene i Europa, men foreløpig har ingenting konkretisert seg i en overgang. Chelsea er nevnt som én av nordmannens beilere.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Også Borussia Dortmund har lagt ut en sekvens på tirsdagens Haaland-seanse i sosiale medier. Der snakker nordmannen om egen utvikling.

– Jeg har tro på Marco Rose

– Jeg må utvikle meg mer. Jeg må ta mer plass på banen, og vi må bli et mer stabilt lag og vinne flere kamper. Vi vant selvsagt kamper forrige sesong, men vi må bli bedre som lag. Jeg har tro på Marco Rose, sa han.

Rose er ny permanent trener i Dortmund denne sesongen. Han erstatter Edin Terzic, som hadde trenerjobben midlertidig etter at sveitseren Lucien Favre fikk sparken underveis i forrige sesong.

Dortmund endte på tredjeplass i Bundesliga forrige sesong etter en forrykende avslutning under Terzics ledelse.