Se, det er tilskuere i OL!

Tilskuere langs løypa under landeveisrittet i sykling for menn i OL i Tokyo. Foto: Frank Gunn / The Canadian Press via AP / NTB
Tilskuere langs løypa under landeveisrittet i sykling for menn i OL i Tokyo. Foto: Frank Gunn / The Canadian Press via AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

På OLs andre dag klarte ikke smittevernreglene å hindre tilskuere fra å stille seg opp langs løypa der syklistene kjempet i landeveisrittet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

OL i Tokyo går uten tilskuere på tribunene på grunn av koronasituasjonen. Men for syklistene og andre som har sine konkurranser ute langs offentlig tilgjengelige veier, blir det tydeligvis noen tilskuere likevel.

Da mennenes landeveisritt gikk av stabelen lørdag var det nemlig tilskuere flere steder langs veiene. Flere holdt opp japanske flagg og heiet på syklistene som for forbi.

– Sykkelsporten i Japan står ganske sterkt, så det er folk som har greie på hva de gutta her holder på med. Mer her enn da vi syklet i Beijing-OL. Da sto de nærmest med ryggen til, sa Discovery-ekspert og tidligere OL-syklist Kurt Asle Arvesen.