Duestad om OL-medaljen som glapp: – Litt kjipt at det er så innmari nært

Jeanette Hegg Duestad fikk Norges første resultat i OL da hun ble nummer fire i luftrifle natt til lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB
Jeanette Hegg Duestad fikk Norges første resultat i OL da hun ble nummer fire i luftrifle natt til lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske skytteren Jeanette Hegg Duestad sa at det var kjipt at OL-medaljen glapp, men at fjerdeplassen i luftrifle er veldig stort for henne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Duestad vant kvalifiseringen, lå på medaljeplass i store deler av finalen, men måtte ta til takke med fjerdeplass i luftrifle.

– Jeg er veldig, veldig fornøyd, men det er selvfølgelig litt kjipt at jeg var så innmari nær. Særlig med tanke på den kvalifiseringen i dag. Sammenlagt er det enormt bra, og jeg er best i dag. Til syvende og sist er jeg nok fornøyd når jeg legger meg i kveld, sa Duestad til Discovery.

– Jeg skjønte tidlig i finalen at det ville bli beintøft, så allerede tidlig i finalen sa jeg til meg selv at det er helt greit uansett hvilken plass jeg får, sa Tønsberg-skytteren.