Kristin Kloster Aasen inn i IOCs styre

Kristin Kloster Aasen fotografert under OL i Pyeongchang i 2018. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB
Kristin Kloster Aasen fotografert under OL i Pyeongchang i 2018. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB Foto: NTB

Det norske IOC-medlemmet Kristin Kloster Aasen ble under onsdagens sesjon i Tokyo valgt inn i IOCs såkalte executive board, som er komiteens styre.

Hun er valgt for en fireårsperiode, opplyser Norges idrettsforbund i en pressemelding.

– Jeg er svært glad for tilliten jeg har fått av mine kolleger i IOC. Min hovedmotivasjon for å ønske en plass i styret er å bidra til å styrke og videreutvikle IOCs vedtatte strategier, og jeg ser fram til å sitte enda tettere på oppfølgingen av arbeidet i organisasjonen, sier Kloster Aasen.

IOCs executive board består av IOCs president, fire visepresidenter og ti øvrige styremedlemmer. Det er det høyeste organ mellom de årlige sesjonene.

Personvernpolicy