England straffes etter bruk av laserpenn og annen tribuneoppførsel mot Danmark

Kasper Schmeichel ble forstyrret av en laserpenn da Harry Kane skulle ta et viktig straffespark mot Danmark i semifinalen i EM. (AP Photo/Paul Ellis, Pool)
Kasper Schmeichel ble forstyrret av en laserpenn da Harry Kane skulle ta et viktig straffespark mot Danmark i semifinalen i EM. (AP Photo/Paul Ellis, Pool) Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

England får en bot på 30.000 euro etter at supporterne på Wembley tok i bruk laserpenn, avfyrte fyrverkeri og buet under den danske nasjonalsangen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg til bruk av pyroteknikk på stadion og buing under Danmarks nasjonalsang, var det en tilskuer som tok i bruk en laserpenn i forsøk på å forstyrre Danmarks keeper Kasper Schmeichel under onsdagens semifinale i EM.

Summen tilsvarer litt over 300.000 kroner.

Schmeichel ble forstyrret av laserpennen da England skulle ta det som ble det avgjørende straffesparket i kampen. England slo ut Danmark etter å ha vunnet 2-1 etter ekstraomganger.

Schmeichel reddet riktignok straffesparket, men returen ble satt i mål av straffetaker Harry Kane og England tok en ledelsen de holdt på hele veien til EM-finale.

Søndag kveld klokken ni spiller England EM-finale mot Italia. I likhet med semifinalen mot Danmark onsdag, spilles søndagens finale også på Wembley.