Uforglemmelig dag for Rice-familien

Declan Rice på ryggen til Harry Maguire etter Englands semifinaleseier i fotball-EM. Rice ble onkel omtrent samtidig med at Harry Kane ble matchvinner, så 7. juli vil fortsette å feires i familien hans. Foto: Paul Ellis, Pool via AP / NTB
Declan Rice på ryggen til Harry Maguire etter Englands semifinaleseier i fotball-EM. Rice ble onkel omtrent samtidig med at Harry Kane ble matchvinner, så 7. juli vil fortsette å feires i familien hans. Foto: Paul Ellis, Pool via AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Declan Rice var full av følelser etter å ha hjulpet England til EM-finale. 7. juli vil forbli en merkedag i familien hans.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg har akkurat snakket med broren min på telefon, og han har akkurat blir far. Han har fått en datter, og hun ble født akkurat da vinnermålet ble scoret. Nå gråter han av glede, sa West Ham-spilleren til BBC.

– Vi har allerede kommet ett steg videre enn i VM sist. England har ikke vært i en finale siden 1966, og det var spesielt å se tilhengernes reaksjoner. Jeg er fotballfan selv, så jeg skulle på en måte ønske at jeg kunne juble og feire sammen med dem, sa han.

– Vi har ikke vunnet noe ennå. Italia er et topplag, men vi er klare for dem.