Frida Karlsson stråler – endelig skadefri

Frida Karlsson sier hun kjenner på lykkefølelsen igjen etter å ha kvittet seg med småskadene. Her fra VM i Oberstdorf i vinter. Foto: Lise Åserud / NTB
Frida Karlsson sier hun kjenner på lykkefølelsen igjen etter å ha kvittet seg med småskadene. Her fra VM i Oberstdorf i vinter. Foto: Lise Åserud / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Livet stråler for Frida Karlsson for tida. Sveriges langrennsstjerne er endelig skadefri og i trening for fullt igjen,

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Nå er det ingenting som forstyrrer meg i treningen. Jeg merker at hele jeg er blitt friskere, og jeg har lyse tider framfor for meg, sier Karlsson.

Nå har Karlsson fått starte oppladningen til OL-sesongen for fullt. Den siste tiden har de svenske langrennshåpene fått snø under skiene på en bretopp i Frankrike.

Karlsson sier hun kjenner på en skikkelig lykke når hun trener i Tignes. Hun har funnet en løsning på problemet som har gjort skigåing til en vond affære.

– Jeg har alltid kjempet med småskavanker, og det har sjelden vært fryd og gammen med meg. Men nå merker jeg at hele jeg er blitt friskere, sier hun.

Karlsson sier det først er den siste tiden hun har forstått at alle skadene stammer fra føttene. Noen justeringer har gitt utslag.

– Nå kan jeg gjøre det betydelig mye bedre på treningene enn tidligere, sier Karlsson.

Det lover godt før OL-sesongen.