Dortmund bekrefter at Sancho selges til United

Jadon Sancho selges til Manchester United, bekrefter Borussia Dortmund. Foto: Nick Potts / PA via AP / NTB
Jadon Sancho selges til Manchester United, bekrefter Borussia Dortmund. Foto: Nick Potts / PA via AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Borussia Dortmund bekrefter at England-stjernen Jadon Sancho selges til Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dortmund bekrefter i en børsmelding at Sancho selges til United, og skriver der at overgangssummen er på 85 millioner euro, eller drøyt 870 millioner kroner, skriver Goal.com.

Dermed er en av fotballens store overgangssagaer de siste årene over, mens Solskjær har sikret seg en gigantovergang fansen trolig kommer til å juble for.

– Vi ville gjerne beholde ham. Vi er fornøyd med avtalen, men trist for at han drar, sier Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke.

Tilbake til Manchester

Jadon Sancho vender derfor etter alle solemerker tilbake til byen han forlot i 2017, den gang som Manchester City-spiller.

Høyrekanten må fremdeles bestå den medisinske testen og skrive under på sin kontrakt før overgangen formelt blir bekreftet. .

Erling Braut Haaland mister en av sine aller fremste tilretteleggere i Borrusia Dortmund. Den 21 år gamle briten har levert 50 mål og 64 assist på totalt 137 kamper for de tyske gultrøyene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Presenteres etter EM

Sancho skal allerede være enig om sine personlige betingelser med Solskjærs klubb og skal bli meldt klar for Manchester United når han og England er ferdigspilt i EM.

England spiller mot Ukraina i kvartfinalen av EM på lørdag. Sancho har ennå ikke startet for England og har fått knapt med spilletid i mesterskapet.

De røde djevlene var veldig interessert i å hente Sancho allerede i fjor sommer, men klarte aldri å bli enige med Dortmund, som angivelig krevde en mye høyere overgangssum for ett år siden.