God førsterunde av Ventura i PGA-turnering

Kristoffer Ventura gjorde sakene sine godt på dag en av Travelers Championship. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB
Kristoffer Ventura gjorde sakene sine godt på dag en av Travelers Championship. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kristoffer Ventura avsluttet den første dagen av PGA-turneringen Travelers Championship sterkt. Han er ett slag under par etter turneringens 18 første hull.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det holder til en oppløftende 45.-plass for Ventura, som har slitt stort den siste tiden på PGA-touren med missed cut i de fire siste turneringene og sju av de siste åtte.

Ventura, nummer 341 på verdensrankingen, åpnet turneringen i amerikanske Connecticut torsdag med par på hull en og to, før det ble bogey på hull tre. Deretter fulgte 26-åringen opp med ni hull på rad på par, før han på det 13. hullet klinket til med en sterk eagle.

Det ble fulgt opp med par på hull 14 og birdie på hull 15, før han utlignet birdien på hull 15 med en bogey på hull 16. Han avsluttet med par på hull 17 og 18.

46.-plassen deler han med kanoner som Bryson DeChambeau (6 på verdensrankingen), Brooks Koepka (8), Patrick Reed (9), Scottie Scheffler (18) og Phil Mickelson (30). Verdenstoer Dustin Johnson ligger på delt 77.-plass etter at han gikk førsterunden på par.

Amerikanske Kramer Hickok og Satoshi Kodaira fra Japan leder turneringen etter første dag. De er begge sju slag under par.