Christian Eriksen i uttalelse via agent: – Jeg gir ikke opp

Christian Eriksen har fått støtteerklæringer fra hele fotballverdenen etter at han kollapset i kamp. Foto: Piroschka van de Wouw / Pool via AP / NTB
Christian Eriksen har fått støtteerklæringer fra hele fotballverdenen etter at han kollapset i kamp. Foto: Piroschka van de Wouw / Pool via AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Christian Eriksen sier ifølge sin agent at han føler seg bedre etter hjertestansen og kollapsen, og at han ikke vil gi opp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eriksen er innlagt på sykehus etter at han på dramatisk vis kollapset under EM-kampen mellom Danmark og Finland. Millioner av TV-seere fulgte kampen for å redde livet hans på direktesendingen.

I mandagens utgave av den italienske sportsavisa Gazetta dello Sport, viderebringer Eriksens agent en uttalelse fra den danske Inter-stjernen.

– Takk skal dere ha, jeg gir ikke opp. Jeg føler meg bedre nå, men jeg vil forstå hva som skjedde. Jeg vil si takk til alle for hva de gjorde for meg, sier Eriksen ifølge Sky Sports journalist Fabrizio Romano, som har tvitret et bilde av forsiden til avisen der deler av uttalelsen er gjengitt.