Zidane: – Klubben hadde ikke troen på meg lenger

Zinédine Zidane har publisert et åpent brev til Real Madrid-fansen etter sin avskjed forrige uke. Foto: Borja B. Hojas / AP / NTB
Zinédine Zidane har publisert et åpent brev til Real Madrid-fansen etter sin avskjed forrige uke. Foto: Borja B. Hojas / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den avgåtte Real Madrid-sjefen Zinédine Zidane sier han ga seg i jobben fordi klubben ikke lenger trodde på ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag forrige uke ble det klart at franskmannen er ferdig i som sjef for Real Madrid i sin andre periode. I et åpent brev publisert i den spanske avisen AS letter han på sløret.

– Jeg drar fordi jeg føler klubben ikke har troen på meg lenger som jeg trenger eller støtten til å bygge noe på medium eller lang sikt, skriver Zidane i brevet til Real Madrid-fansen.

Zidane ble ansatt på nytt i Real Madrid i 2019 med en kontrakt som gikk til 2022. Den siste sesongen har ikke gitt noen trofeer for den ellers seiersvante franskmannen. I ligaen endte Real Madrid på sølvplass etter en jevn innspurt mot byrival Atlético Madrid. Sistnevnte ble seriemester. I mesterligaen ble det semifinaletap mot Chelsea.

Det er første gang på elleve sesonger at Real ikke vinner en tittel i løpet av en sesong.

– Jeg skjønner fotball og kjenner kravene i en klubb som Real Madrid. Jeg vet at hvis du ikke vinner, må du dra, skriver han blant annet i brevet.