Wiesberger forsvarte tittelen i Farsø

Bernd Wiesberger kysser trofeet etter å ha forsvart tittelen i den danske turneringen på europatouren i golf. Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix via AP / NTB
Bernd Wiesberger kysser trofeet etter å ha forsvart tittelen i den danske turneringen på europatouren i golf. Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix via AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bernd Wiesberger ble den første siden 2019 som har forsvart en tittel på europatouren i golf da han vant i Farsø i Danmark.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Østerrikeren avsluttet med en 64-runde og avsluttet turneringen 21 slag under par. Dermed seiret han fem slag foran italienske Guido Migliozzi.

Wiesberger vant turneringen for to år siden. I fjor ble den avlyst på grunn av pandemien, derfor var han fortsatt tittelforsvarer.

Han hadde ett slags ledelse før den siste runden, men han levnet ikke konkurrentene en sjanse da han fra 8. hull trillet inn seks birdieputter på de åtte neste hullene.

– Det var mitt sjuende forsøk på å forsvare en tittel. Jeg lyktes ikke de seks første gangene, men denne banen får fram det beste i meg, sa Wiesberger.