Sesongen over for Zuccarello – Minnesota Wild ute av sluttspillet

Minnesota Wild tapte den sjuende og avgjørende kampen i sluttspillet for årets Stanley Cup med 2-6 for Vegas Golden Knights. Dermed er sesongen over for Mats Zuccarello, som noterte seg for en målgivende pasning på Wilds andre scoring.
Foto: Joe Buglewicz / AP / NTB
Minnesota Wild tapte den sjuende og avgjørende kampen i sluttspillet for årets Stanley Cup med 2-6 for Vegas Golden Knights. Dermed er sesongen over for Mats Zuccarello, som noterte seg for en målgivende pasning på Wilds andre scoring. Foto: Joe Buglewicz / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Minnesota Wild tapte den siste og avgjørende kampen mot Vegas Golden Knights i første runde av NHL-sluttspillet. Dermed er sesongen over for Mats Zuccarello.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Før kampen sto det 3-3 i kamper mellom Wild og Knights, og kun det seirende laget kunne avansere til sluttspillets andre runde.

Første periode endte med 1-1. I andre periode noterte Mats Zuccarello seg for en målgivende pasning til Wilds eneste scoring i perioden, mens Knights skaffet seg et overtak med tre scoringer.

Vegas-laget dro bare ytterligere i fra i tredje periode, da svenske Mattias Janmark noterte seg for sin andre og tredje scoring i kampen. Dermed endte det 6-2 i favør Knights.

Mats Zuccarello fikk 18 minutter og 59 sekunder på isen i kampen som gikk natt til lørdag norsk tid.