Vålerenga kvittet seg med Molde-marerittet

Moldes Kristoffer Haugen setter inn 1–1 forbi keeper Kristoffer Klaesson i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Vålerenga på Aker Stadion.
Moldes Kristoffer Haugen setter inn 1–1 forbi keeper Kristoffer Klaesson i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Vålerenga på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vålerenga hadde ikke vunnet borte mot Molde på elleve sesonger, men imponerte stort med 3-2-seier i torsdagens toppkamp i Eliteserien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

To nyuttatte landslagsspillere kom i sentrum da Vålerenga gikk opp til 3-2 med ni minutter igjen å spille. Moldes midtstopper Stian Gregersen dummet seg ut med svakt forsvarsspill, og landslagskollega Aron Dønnum fikk to sjanser før den satt i nota.

Det var sterkt gjort av Vålerenga, som klarte å snu det til sin fordel etter at Moldes Kristoffer Haugen gjorde sitt andre for dagen da det ble 2-1 til hjemmelaget knappe to minutter ut i 2. omgang.

Vålerenga sjokkåpnet med å ta ledelsen ved Christian Borchgrevink bare to minutter ut i 1. omgang.

Både Molde og Vålerenga har spilt fem kamper. Molde er på 3.-plass med ti poeng, mens Vålerenga er nummer seks med ni poeng. Molde har tre poeng opp til serieleder Bodø/Glimt.

Sist gang Vålerenga slo MFK i Molde, var i 2010. Da endte de på 2.-plass bak Rosenborg i serien.