Sky Sports: Kane vil fortsatt forlate Tottenham

Harry Kanes framtid i Tottenham er igjen et tema i engelske medier. Foto: Andrew Couldridge / AP / NTB
Harry Kanes framtid i Tottenham er igjen et tema i engelske medier. Foto: Andrew Couldridge / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tottenham står overfor en tøff sommer. Stjernespissen Harry Kane har igjen fortalt klubben at han ønsker seg bort, erfarer Sky Sports.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Uten åpne kilder melder den britiske TV-stasjonen at Kane på nytt har bedt Spurs-ledelsen om å bli solgt. Også tidligere i sesongen kom det rapporter om at 27-åringen vil til en ny klubb.

Ifølge Sky Sports er Kane misfornøyd med Tottenhams manglende utvikling. Nylig fikk José Mourinho sparken etter flere svake resultater. Laget fra Nord-London vil i serieinnspurten i beste fall sikre seg europaligaspill til høsten.

Storscoreren skal ha et ønske om å bli værende i Premier League. Av den grunn blir han koblet til den pengesterke trioen Manchester City, Manchester United og Chelsea.

Kane har tre år igjen av kontrakten med Tottenham. En kjøper må regne med å måtte bla opp en betydelig overgangssum. Spurs nekter å diskutere Kanes situasjon offentlig.

– Vi ønsker ikke å kommentere det. Vårt fokus er på å avslutte sesongen så sterkt som mulig, sier en talsperson for klubben.

Harry Kane gikk gradene i Tottenhams akademi før han ble førstelagsspiller. Han står med 220 mål på 334 kamper.