Sancho og Haaland serverte da Dortmund sikret Champions League-plass

Artikkelen fortsetter under annonsen

Borussia Dortmund sikret seg CL-plass med 3-1 over Mainz. Det kan gjøre at Erling Haaland blir værende, men søndagens helt, Jadon Sancho, kan forsvinne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Erling Braut Haaland hadde målgivende til 3-0, men preget ikke kampen. Det gjorde en annen superstjerne. Sancho var nest sist på Dortmunds to mål i første omgang.

Det avgjorde kampen og sikret seieren som gjør at Dortmund dårligst blir nummer fire. Krisesesongen er langt på vei avverget.

Sancho var hovedperson i fjorårets største overgangssaga, men ble til slutt værende i Dortmund. Eurosport meldte i helgen at Sancho er mer sikker enn noen gang på at det i sommer blir noe av overgangen til Manchester United.

Det blir til en heftig prislapp. Sancho har ifølge Transfermarkt en anslått markedsverdi på rundt 1 milliard. Søndag var det lett å se hvorfor Solskjær er interessert.

Sancho leverte først en 45-graderspasning som Raphaël Guerreiro ordnet 1-0 på, før et dribleshow fra Sancho endte med en pasning til Marco Reus som doblet ledelsen.

Dortmund er på tredjeplass, 14 poeng bak suverene Bayern München. Ned til Eintracht Frankfurt på femteplass er det nå fire poeng.