Merkelig annullering da seieren glapp for Deilas lag

New York City-forsvarer Sebastien Ibeaha i duell med Toronto-spiller Richie Laryea (foran) under lørdagens MLS-kamp. Foto: Eduardo Munoz, AP / NTB Foto: NTB

Ronny Deila trodde hans New York City hadde punktert MLS-kampen mot Toronto lørdag, men målet ble annullert. Rett etter utlignet gjestene til 1-1.

Juan Medina sto med ryggen til like utenfor 16-meteren da Toronto-keeper Alex Bono i det 71. minutt skulle sparke langt ut. Utsparket traff Medina i bakhodet, gikk i en bue over keeperen og dalte ned i mål.

Dommeren valgte å annullere fordi han mente at Medina ulovlig hadde hindret forsøket på utspark.

Medina hadde på det tidspunkt allerede utnyttet en tabbe av Bono til å gi hjemmelaget ledelsen på Yankee Stadium i Bronx. Gudmundur Thórarinsson skrudde et frispark rundt muren. Ballen fikk en rar sprett og traff Bono i ansiktet. Medina var framme på returen og gjorde 1-0 i det 53. minutt.

Rett etter annulleringen ble Toronto-innbytter Jacob Shaffelburg spilt gjennom og satte inn 1-1.

Deilas lag har fått en god sesongstart og kjemper i toppen i ligaens østre halvdel.