Nytt stortap for Zuccarello-løst Minnesota Wild mot St. Louis Blues

Matt Dumba og Minnesota Wild fikk det blytungt mot St. Louis Blues i grunnseriens siste kamp. Foto: Tom Gannam / AP / NTB
Matt Dumba og Minnesota Wild fikk det blytungt mot St. Louis Blues i grunnseriens siste kamp. Foto: Tom Gannam / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Uten Mats Zuccarello så Minnesota Wild ut til å ta en sterk borteseier over St. Louis Blues med 3-0 etter kvarteret. Så gikk den berømte rullegardinen ned.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det så nemlig meget lyst ut for Wild da Marcus Foligno hamret inn 3-0 til bortelaget fra Minnesota etter 16 spilte minutter av oppgjøret som ble spilt i St. Louis.

Så var det takk og god natt fra Wild. St. Louis Blues scoret de neste sju (!) målene i kampen og vant oppgjøret 7-3.

Zuccarello hvilte og var ikke på isen i det som var grunnseriens siste kamp for Wild. I tillegg hvilte flere andre nøkkelspillere, som Kirill Kaprizov, Kevin Fiala, Jared Spurgeon, Jonas Brodin og førstekeeper Cam Talbot.

– Vi hvilte en del, men vi vet at vi må spille bedre enn dette. Og vi vet at vi er kapable til det også, sa Marcus Foligno etter oppgjøret.

– Det var skuffende. Det er ikke noe spørsmål om det, sa trener Dean Evanson.

De møter Vegas Golden Knights i første sluttspillsrunde, et lag som ble grunnlagt i 2017 og som spilte Stanley Cup allerede i sin første sesong i ligaen. Der ble det 1-4-tap i kamper for Washington Capitals.

Første kamp spilles i Las Vegas søndag 16. mai klokken 21 norsk tid.