Glesnes scoret i etterlengtet MLS-seier – trøstemål for Kamara

Philadelphia Union-forsvarer Jakob Glesnes (t.h.) fikk nettsus i MLS lørdag. Her er han i en duell med Atlanta United-spissen Josef Martinez i en tidligere kamp. Foto: Curtis Compton / Atlanta Journal-Constitution / AP / NTB Foto: NTB

Jakob Glesnes nikket inn 2-0-målet i Philadelphia Unions bortetriumf over Chicago Fire lørdag. I en annen kamp satte Ola Kamara inn en redusering for DC United.

Glesnes sto midt foran mål da han doblet Unions ledelse med hodet. Scoringen kom i kjølvannet av en corner etter en times spill.

Ni minutter tidligere hadde Cory Burke sendt gjestene fra Philadelphia i føringen.

Glesnes spilte hele kampen i Unions midtforsvar. Forsvarsspilleren fra Sotra pådro seg et gult kort sju minutter på overtid.

27-åringen har spilt i MLS siden overgangen fra Strømsgodset i januar i fjor.

Philadelphia Union står med fire poeng etter like mange kamper. Lørdagens seier var klubbens første i MLS denne sesongen. Tidligere i uken tok Glesnes og co. seg til semifinale i Concacafs mesterliga.

Det ble mer norsk måljubel i USA lørdag. Ola Kamara reduserte til 1-2 og ga DC United håp om poeng etter 82 minutter, men det forsvant nesten like fort som det kom. Et selvmål sikret Columbus Crew 3-1-seier på eget gress.