Wild vant 4-3 over Anaheim Ducks

Minnesota Wilds Kirill Kaprizov (97) setter inn det avgjørende målet for 4-3-seier på overtid over Anaheim Ducks. Foto: Stacy Bengs / AP / NTB Foto: NTB

Minnesota Wild vant fredag 4-3 på overtid på hjemmebane over Anaheim Ducks.

Etter at det sto uavgjort da tredje periode var over, gikk spillet til overtid der Kirill Kaprizov satte inn det avgjørende målet.

Kampens første mål ble satt av Ducks' Max Comtois. Dernest satte Victor Rask Wilds første mål med assist fra Kirill Kaprizov og Mats Zuccarello halvveis i første periode.

Helt mot slutten av perioden scoret Nico Sturm ett mål til for Wild. I andre periode scoret ikke Wild. Derimot utlignet Adam Henrique for Ducks.

I tredje periode sørget Joel Eriksson for ledelse 3-2 til Wild, men fem minutter før slutt utlignet Derek Grant for Ducks.

Med 3-3 etter tredje periode gikk spillet til overtid, der Kaprizov avgjorde kampen etter få sekunder.