Thorstvedt med perlescoring da Genk vant 3-0

Kristian Thorstvedt (til høyre) mot Yusuf Yazici i VM-kvalifiseringskamp mellom Norge og Tyrkia på La Rosaleda Stadion i Malaga i slutten av mars. Foto: Geir Olsen / NTB Foto: NTB

Kristian Thorstvedt scoret på fikst vis da Genk slo Brugge 3-0 i den belgiske mesterskapsgruppen i fotball fredag. Nordmannen hadde også en assist.

Til tross for seieren ligger fortsatt Genk fem poeng bak serietoppen Brugge.

Genk tok ledelsen 12 minutter inn i 2. omgang ved Paul Onuachu der Bryan Heynen var tilrettelegger. Japaneren Junya Ito var mannen bak 2-0 i det 75. minutt, og her var Kristian Thorstvedt nest sist på ballen.

Theo Bongonda assisterte da Thorstvedt selv scoret det siste. Han mottok pasningen, vendte på den berømte femøringen og sendte skuddet med venstrefoten i det venstre hjørnet for keeper fra omtrent 17 meter og fra midt foran mål.

Thorstvedt har scoret fire mål på totalt 26 seriekamper for Genk denne sesongen. På de siste fem kampene er det blitt tre mål og tre assist, og i den samme perioden er han også blitt cupmester med klubben.

Thorstvedt spilte hele kampen for vertene.