Stopp for seiersrekken til Zuccarello og Minnesota Wild

St. Louis Blues' Robert Thomas (18) sørget for seier over Minnesota Wild da han scoret det avgjørende målet bare 23 sekunder før tredje periode var over i NHL-kampen natt til torsdag. Blues vant 4–3 over Mats Zuccarellos Wild.
Foto: Craig Lassig / AP / NTB
St. Louis Blues' Robert Thomas (18) sørget for seier over Minnesota Wild da han scoret det avgjørende målet bare 23 sekunder før tredje periode var over i NHL-kampen natt til torsdag. Blues vant 4–3 over Mats Zuccarellos Wild. Foto: Craig Lassig / AP / NTB Foto: NTB

Etter å ha tatt sju strake seire røk Minnesota Wild på et 3-4-tap mot St. Louis Blues i amerikanske NHL natt til torsdag norsk tid.

Den avgjørende scoringen ble satt inn av St. Louis' Robert Thomas da det bare vare 23 sekunder igjen av tredje periode.

Minnesota Wild startet kampen med en 1-0- ledelse ved Jonas Brodin etter første periode, og fulgte opp med å lede 3–1 etter andre periode etter scoringer av Joel Eriksson Ek og Marcus Foligno. Blues' 2-1-scoring ble satt inn av Mike Hoffmann.

I tredje og siste periode slo St. Louis Blues tilbake og vant perioden med 3–0 etter en ny scoring av Hoffman samt Jordan Kyrou før Thomas avgjorde.

Mats Zuccarello hadde en heller laber dag på jobb denne gangen og noterte seg for 18 minutter og 43 sekunder på isen, men verken mål, assists, målpoeng eller skudd på mål.

Personvernpolicy