Zuccarello og Wild sluttspillklare etter ny seier

Minnesota Wilds venstreving Kirill Kaprizov (97) satte inn det femte målet i kampen mot San Jose Sharks. Foto: AP/Tony Avelar/NTB Foto: NTB

Mats Zuccarello og Minnesota Wild er klare for NHL-sluttspill. Lørdag kveld ble San Jose Sharks slått 6-3 i California. Seieren er lagets sjuende strake.

Mats Zuccarello endte kampen med 17 minutter på isen, en assist og tre skudd på mål.

I San Jose tok det ikke lang tid før gjestene fra Minnesota fikk fansen til å juble. Etter kun 19 sekunders spill sendte nemlig Ryan Suter Wild i ledelsen.

Tolv minutter senere doblet Marcus Foligno Wilds ledelse før Jared Spurgeon sikret en tremålsledelse i kampens 17. minutt. Han satte pucken i mål assistert av Ryan Hartmann og Zuccarello.

Wilds Kevin Fiala sto for det eneste målet i andre periode da han sørget for 4-0-ledelse i periodens 19. minutt.

Sharks reduserte tre ganger i tredje periode, men med Wild-mål fra Kirill Kaprizov og Nick Bonino ble det til slutt 6-3-seier til laget fra midtvesten.

Wild har nå tre fridager før seks hjemmekamper venter fra 28. april til 8. mai. De avslutter grunnspillet med bortekamper mot St. Louis Blues 12. og 13. mai.