Ny seier for Zuccarello og Minnesota Wild

Minnesota Wilds Kirill Kaprizov (97) i en duell med Arizona Coyotes forsvarsspiller Niklas Hjalmarsson (4) under det andre boteoppgjøret for Wild i Glendale. Foto: Ross D. Franklin/ AP/NTB Foto: NTB

Minnesota Wild var først lite frampå da de møtte Arizona Coyotes onsdag kveld, men tok seg sammen og vant kampen 4–1. Mats Zuccarello bidro med en assist.

Det var fjerde seier på rad for Minnesota Wild og den andre over Arizona Coyotes. Mandag vant gjestene fra Minnesota overlegent 5–2 på bortebane.

Onsdag kveld satt det litt lenger inne i den andre bortekampen. Coyotes greide raskt å sette pucken mellom stengene i første periode og Wild greide ikke å svare. Stillingen forble uendret til det var gått tre minutter ut i andre periode da rutinerte Kevin Fiala utlignet.

Stillingen sto deretter uendret fram til tredje periode da det løsnet helt for Wild som etter å ha ligget klart under på angrepssiden og skudd på mål, tok seg kraftig sammen. Drøye fire minutter ut i perioden setter Marcus Foligno Wild i ledelsen med 2–1.

Lenge så de også ut til at det skulle bli resultat, men inn i sluttminuttene kom Kirill Kaprizov, med en assist fra Mats Zuccarello, og økte ledelsen til 3–1.

De siste minuttene tok Coyotes ut målmannen og da, bare 12 sekunder før full tid greide Wilds Nico Sturm å gå alene mot mål og sette sluttresultatet for Wild til 4–1.

Mats Zuccarello hadde 17.01 minutter på isen i det som var hans kamp nummer 607 i NHL. Så langt denne sesongen har han satt inn ti mål.