Liverpool-eier Henry til fansen: – Unnskyld

Anfield ble etter nyheten om Super League fylt med bannere fra fansen. Nå beklager eier John W. Henry til dem. Foto: Peter Byrne / AP / NTB
Anfield ble etter nyheten om Super League fylt med bannere fra fansen. Nå beklager eier John W. Henry til dem. Foto: Peter Byrne / AP / NTB Foto: NTB

Liverpools eier John W. Henry tar på seg hele ansvaret og beklager til alle Liverpools supportere for å ha forsøkt å få klubben inn i Super League.

– Jeg vil beklage til alle Liverpool-fans for oppstyret jeg har forårsaket de siste 48 timene , sier han i en video publisert på Liverpools nettside.

– Det sier seg selv, men det skal sies at prosjektet som ble lagt fram, aldri ville gå uten fansens støtte. Ingen har tenkt noe annet i England. I løpet av disse 48 timene har dere vært veldig klare på at dette ikke ville gå. Vi hørte dere. Jeg hørte dere, sier Henry videre.

Like før midnatt tirsdag meldte Liverpool seg ut av Super League-prosjektet, som i utgangspunktet innbefattet 15 av de største klubbene i Europa.

Planen var å danne en egen utbryterliga. Planene ble kjent søndag.

– Jeg vil beklage til Jürgen (Klopp), Billy (Hogan, toppsjef i Liverpool), spillerne og alle som jobber så hardt i Liverpool for å gjøre fansen vår stolt. De har ikke noe ansvar for denne forstyrrelsen. De ble mest forstyrret på urettferdig vis. Det er det som gjør mest vondt. De elsker klubben deres og jobber for å gjøre dere stolte hver eneste dag, sier John Henry.

Personvernpolicy