Real Madrid-sjef om Haaland: – Har aldri sett noe som dette

Real Madrids president Florentino Pérez sier at han aldri har sett noe lignende som det Erling Braut Haaland presterer på banen.

Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland fikk skryt av Real Madrids klubbpresident i et TV-intervju mandag kveld. Foto: Martin Meissner / AP / NTB
Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland fikk skryt av Real Madrids klubbpresident i et TV-intervju mandag kveld. Foto: Martin Meissner / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pérez, som også er sjef for det omstridte superliga-prosjektet, gjestet Spanias mest populære sportsprogram på TV, El Chiringuito de Jugones, sent mandag kveld.

I programmet handlet det mest om superligaen, men Pérez fikk også spørsmål om nordmannen Erling Braut Haaland, ifølge journalisten Fabrizio Romano på Twitter.

– Haalands far har besøkt vårt treningsfelt Valdebebas, bekreftet klubbpresidenten.

– Alle har alltid hatt den samme reaksjonen: Vi har aldri sett noe som dette. Haaland og Mbappé er to utmerkede spillere, men hva Messi og Ronaldo har gjort er utrolig, sa Pérez uten å gå nærmere inn på ryktene om en Haaland-overgang.

PSGs Kylian Mbappé har også vært linket til klubben etter at han kun har én sesong igjen hos Parisklubben.

Haalands far, Alf Inge, og agenten Mino Raiola, var på en liten runde blant flere storklubber tidligere denne måneden og besøkte både Real Madrid og Barcelona, noe som vakte stor oppmerksomhet.

Haaland skal ha en klausul i kontrakten med Borussia Dortmund som gjør at han kan kjøpes for cirka 750 millioner kroner sommeren 2022.

Mange tror likevel det blir budkrig om ham allerede om et par måneder.