Zuccarello sørget for ledelsen i Wild-seier – tre mål på to kamper

Mats Zuccarello gratuleres av lagkameratene etter å ha sendt Minnesota Wild i ledelsen tidlig i andre periode. Foto: Stacy Bengs / AP / NTB Foto: NTB

Mats Zuccarello fikk drøyt 16 minutter på isen og scoret målet som sendte Minnesota Wild i ledelse da laget slo San Jose Sharks 3-2 i NHL.

Kampen ble spilt fredag kveld – natt til lørdag norsk tid – i Wilds hjemby St. Paul.

Zuccarello scoret to ganger i forrige kamp og fulgte opp suksessen.

Bortelaget som kom best i gang med mål av Thomas Hertl i tredje minutt. Hjemmelagets Nick Bonino sørget for utligning etter 9.30.

Etter 2.15 i andre periode snappet Zuccarello pucken etter dropp i motstanderlagets sone og ekspederte den effektivt i nettet.

Zach Parise fulgte opp med enda en Wild-scoring et drøyt minutt etter. Med drøyt seks minutter igjen av siste periode reduserte Evander Kane for Sharks, men hjemmelagets ledelse holdt ut kampen.

Minnesota Wild har 55 poeng og ligger på tredjeplass i den vestlige avdelingen i NHL. Colorado Avalanche leder med 64 poeng, foran Vegas Golden Knights med 60 poeng. De fire beste går videre til sluttspillet når grunnserien er ferdigspilt.

For Zuccarello var fredagens mål det niende denne sesongen. Han står også oppført med 16 assists.