Assistentdommer kritiseres for å ha spurt Haaland om autograf

Erling Braut Haaland depper underveis i mesterligakampen mot Manchester City tirsdag. Etter kampen ble han stoppet av en av assistentdommerne som ville ha en autograf. Foto: Dave Thompson / AP / NTB
Erling Braut Haaland depper underveis i mesterligakampen mot Manchester City tirsdag. Etter kampen ble han stoppet av en av assistentdommerne som ville ha en autograf. Foto: Dave Thompson / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den rumenske assistentdommeren som ba om autografen til Erling Braut Haaland etter mesterligaoppgjøret mellom Manchester City og Borussia Dortmund, får kritikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter at 1-2-tapet var et faktum for Haaland hans lagkamerater, fanger TV-bildene opp at Octavian Sovre stopper jærbuen i spillertunnelen og spør om autografen mens de andre spillerne er på vei til garderoben.

Tidligere spiller Owen Hargreaves, nå ekspert i BT Sport, var klar i sin oppfattelse av hendelsen.

– Man kan være en fan, men man kan ikke gjøre det foran de andre spillerne. Det ser ikke bra ut, sa han.

Manchester City-manager Pep Guardiola så annerledes på saken.

– Kanskje var det til hans sønn eller datter? Jeg har aldri sett det før. Men dommeren og assistentdommerne gjorde en god kamp. Det er alt jeg har å si, sa City-sjefen til BBC.

Det er ikke bare assistentdommeren som er interessert i Haalands underskrift for tiden. Forrige uke ble Borussia Dortmund-stjernens far Alfie og agent Mino Raiola avbildet i Barcelona. Spanske medier meldte de dro for å se hvor reell interessen er. Det ble også meldt at de møtte Real Madrid. Det er ventet at England er neste stopp på «turneen».