Haaland: – Jeg må opp flere hakk

Erling Braut Haaland hadde mange gode sjanser mot Montenegro, men gikk målløs av banen for fjerde landskamp på rad. Etterpå var den unge stjernespissen kritisk til egen prestasjon. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB
Erling Braut Haaland hadde mange gode sjanser mot Montenegro, men gikk målløs av banen for fjerde landskamp på rad. Etterpå var den unge stjernespissen kritisk til egen prestasjon. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Erling Braut Haaland gikk målløs av banen i alle de tre første VM-kvalifiseringskampene, selv om han vasset i sjanser i to av dem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg må opp flere hakk. Det er bare å gå i seg selv og se hva jeg kan gjøre bedre for landslaget, og så møte opp til neste samling motivert, sa han til TV 2 etter 1-0-seieren mot Montenegro.

– Det var iallfall en lettelse å vinne.

Haaland scoret seks mål på de fire første landskampene i fjor høst, men nå er han uten scoring i sine fire siste landskamper. Måltørken for landslaget var den lengste i hans unge karriere allerede før kampene mot Tyrkia og Montenegro. Nå er den oppe i 312 minutter – altså over fem timer.

– Jeg må opp flere hakk i spillet, og jeg må sette sjansene. Jeg må bli bedre, sa 20-åringen selvkritisk.