TV 2 dropper landslagstrening etter positiv coronatest

Ingrid Halstensen og Jesper Mathisen i forbindelse med kampen mellom Norge og Tyrkia i VM-kvalifiseringskamp på La Rosaleda Stadion i Malaga. Foto: Geir Olsen / NTB
Ingrid Halstensen og Jesper Mathisen i forbindelse med kampen mellom Norge og Tyrkia i VM-kvalifiseringskamp på La Rosaleda Stadion i Malaga. Foto: Geir Olsen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

TV 2 dekker ikke søndagens norske landslagstrening som følge av at en virustest avgitt av fotballekspert Jesper Mathisen kom tilbake med positivt resultat.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kanalen opplyser selv søndag at det utsendte teamet i Spania inntil videre er plassert i karantene.

Samtidig understrekes det at Mathisen var coronasyk for en tid tilbake, og at den positive testen trolig kan sees i sammenheng med det.

– Jeg hadde corona for fem uker siden, og da kan det visst nok testes positivt en god stund etter. Jeg håper og tror det bare er det. Formen er fin, sier fotballeksperten.

Pressesjef Jan-Petter Dahl sier samtidig at det ikke tas noen sjanser.

– Da Jesper i dag tidlig fikk positivt testsvar, gikk alle i karantene. Alle andre i TV 2s team har testet negativt. Jesper, som hadde corona for en måned siden, testet seg så på nytt med en såkalt hurtigtest som ga negativt svar. Han venter svar på ny PCR-test i kveld, sier han.

– I og med at Jesper nylig har hatt corona, tror vi at gårsdagens test var feil, og at han forhåpentligvis vil få et negativt svar i kveld. På grunn av denne situasjonen, blir vårt team i villaen til svaret kommer på Jespers test. TV 2 dekker derfor ikke dagens trening, fortsetter Dahl.

TV 2s utsendte bor sammen i et feriehus i Marbella.