Ødegaard hylles av Arteta etter opphentingen: – Skapte sjanse etter sjanse

<p>– Jeg synes han var veldig intelligent i måten han leste spillet, måten han påvirket kampen, og at han igjen viste hvor mye han ville vinne, sa Arsenaltrener Mikel Arteta etter søndagens kamp. </p><p></p>
– Jeg synes han var veldig intelligent i måten han leste spillet, måten han påvirket kampen, og at han igjen viste hvor mye han ville vinne, sa Arsenaltrener Mikel Arteta etter søndagens kamp.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Arsenal-spiller Martin Ødegaard får ros fra alle kanter, også fra sin sjef Mikel Arteta, etter kampen mot West Ham søndag.

Ødegaard var sentral i alle tre scoringene som sikret London-klubben ett poeng etter å ha ligget under 0-3. Flere supportere, blant dem den profilerte Piers Morgan , gjentok sitt ønske om å gjøre låneavtalen med Ødegaard permanent søndag kveld.

Uttalelsene fra Arsenal-manager Mikel Arteta viser at han er samstemt med brorparten av supporterne.

– Jeg synes han var veldig intelligent i måten han leste spillet, måten han påvirket kampen, og at han igjen viste hvor mye han ville vinne, sa Arteta om 22 år gamle Ødegaard etter kampen.

– Da alle slet litt, ga han oss den stabiliteten og den roen med ballen og skapte sjanse etter sjanse. Jeg elsker talentfulle og kreative spillere som alltid er villig til å ta tak i ballen og få det til å skje. At de er mobile og hardtarbeidende. Han er en av dem, sa Arteta.

Nå vender Ødegaard blikket mot Spania og landslagssamlingen der han skal forberede seg på tre landskamper som ny kaptein for Norge.

Personvernpolicy